Ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας υποδέχτηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλητισμού στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, σε μια επιτυχημένη δράση με αφορμή  την Ευρωπαϊκή ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο αθλητισμός είναι υγεία, χαρά, εκπαίδευση, παιχνίδι και διασκέδαση και αυτά ήταν τα μηνύματα που προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε στους Λαρισαίους που έκαναν τη βόλτα τους από την Παρασκευή το απόγευμα μέχρι και την Κυριακή το βράδυ στο κέντρο της πόλης.

Μια πρωτότυπη κατασκευή έδωσε την ευκαιρία σε δεκάδες αγόρια και κορίτσια  να νιώσουν για λίγο ως πολίστες και να διασκεδάσουν αλλάζοντας πάσες και πετυχαίνοντας τέρματα στην “πισίνα” μας.

Παράλληλα, άνθρωποι της διοίκησης και του τμήματος υδατοσφαίρισης του συλλόγου βρίσκονταν εκεί για να ενημερώσουν τους γονείς για το άθλημα, τα τμήματα υποδομών του Ν.Ο.Λ και τα οφέλη της ενασχόλησης με τα αθλήματα του υγρού στίβου.

Ευχαριστούμε πολύ το Δήμο Λαρισαίων και όσους συμμετείχαν στην κατασκευή, τη διοργάνωση και την υποστήριξη της εκδήλωσης, καθώς και όλους εσάς που βρεθήκατε κοντά μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο Ν.Ο.Λ ξεκινά μια νέα, μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθεια για το μέλλον της τοπικής υδατοσφαίρισης και βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας, για να σας ενημερώσουμε και να σας εντάξουμε στη μεγάλη αθλητική μας οικογένεια.

*Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλείτε στα 2410 535049 και 2411 103094 απογευματινές ώρες ή να επισκεφθείτε τα γραφεία μας, έναντι του κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης μας.

2019-10-02T08:04:38+00:00