Εξαιρετική εμπειρία, θερμή φιλοξενία, άψογη συνεργασία! Αυτές τα τρία στοιχεία συνοψίζουν την επίσκεψή μας στην πόλη της Πάτρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων μας για τη συνέχεια τους στα πρωταθλήματα υποδομών της χώρας μας!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας βρέθηκε το τριήμερο 26-28 Μαίου στην πρωτεύουσα της  Αχαΐας με 3 ομάδες και 30 αθλητές, προσκεκλημμένη του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Πατρών.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της επίσκεψής μας στην Πάτρα, νιώσαμε τη ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων του Ν.Ο.Π, την κοινή μας αγάπη για την υδατοσφαίριση και την κοινή μας φιλοσοφία σχετικά με την ματαλαμπάδευση της αγάπης αυτής στα μικρά παιδιά των πόλεών μας.

Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο γεμάτο πόλο, παιδικές φωνές και γεμάτο χαμόγελα από μικρούς και μεγάλους.

Με την άφιξή μας, το απόγευμα της Παρασκευής στην πόλη της Πάτρας, οι άνθρωποι του Ν.Ο.Π μας υποδέχτηκαν και μας οδήγησαν στους ξενώνες των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του συλλόγου, όπου φιλοξενηθήκαμε. Αφού τακτοποιηθήκαμε, δώσαμε το πρώτο ραντεβού μας στην πισίνα. Το ηλιοβασίλεμα της ημέρας βρήκε τους μικρούς μας αθλητές να κάνουν μια πρώτη χαλαρή προπόνηση παρέα με τους αθλητές του Ν.Ο.Π. Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε φαγητό και καλή ξεκούραση.

Το πρωί του Σαββάτου οι ομάδες Μίνι και Προ Μίνι Παίδων έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες του Αχαϊκού συλλόγου μέχρι το μεσημέρι και τη διακοπή για φαγητό. Το απόγευμα συνεχίστηκε με φιλικά παχνίδια και τους προπονητές των δύο συλλόγων να δοκιμάζουν συνθέσεις, συστήματα και τις αντοχές των ομάδων τους.

Όμως, το πόλο είναι για τη Ν.Ε.Λ και το Ν.Ο.Π πολλά περισσότερα από ένα άθλημα! Είναι φιλοσοφία ζωής την οποία μοιραζόμαστε σε κάθε ευκαιρία με τους μικρούς μας αθλητές. Το βράδυ του Σαββάτου οι προπονητές και οι αθλητές των δύο συλλόγων δείπνησαν μαζί, γνωρίστηκαν καλύτερα και σύσφιξαν τις σχέσεις τους σε μια ζεστή βραδιά όπου τα χαμόγελα, τα πειράγματα και τα παιχνίδια κυριάρχησαν.

Την Κυριακή το πρωί οι ομάδες έδωσαν τα τελευταία τους φιλικά παιχνίδια στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Π. Έπειτα αθλητές και προπονητές αποχαιρετήθηκαν και για τη Ν.Ε.Λ ξεκίνησε το ταξίδι της επιστρoφής προς τη Λάρισα!

Οι ομάδες οι αθλητές και οι προπονητές που συγκρότησαν την αποστολή της Ν.Ε.Λ στην Πάτρα είναι οι εξής:

Προπονητές: Κώστας Γαλανόπουλος, Γιάννης Θεοχάρης, Κώστας Γαβριάς

Μίνι Παίδων

Ευσταθίου Θάνος, Βασιλόπουλος Τάσος, Πάτσικας Βασίλης, Καραλής Θάνος, Βίτκος Θωμάς, Χατζής Γρηγόρης, Παπαναστασίου Δημήτρης, Πάτσικας Γεδεών

Προ Μίνι Παίδων

Χατζήνας Δημήτρης, Παπαδημητρίου Σωτήρης, Τσιότρας Ευθύμης, Ζαχόπουλος Κων/νος, Χρονόπουλος Γιάννης, Σαμαράς Γιάννης, Ζέππος Ηρακλής, Γαλανοπούλου Θεοφανεία, Μπανάσιος Αποστόλης

Κ-9 (Προ-Προ Μίνι)

Γκάτζος Άγγελος, Ευσταθίου Θάνος, Παράσχος Μιχάλης, Σχοινάς Πάυλος, Θολιώτης Κων/νος, Γαβριάς Γιάννης, Γαλανόπουλος Πασχάλης, Δράμπας Κων/νος, Μότσιας Θεοδόσης

Για τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ήταν, όπως αναφέραμε και στην αρχή, μία πολύ όμορφη εμπειρία και παρά τη φυσιολογική κούραση, όλοι μας περάσαμε υπέροχα. Ήταν μια αποστολή η οποία χαρακτηρίστηκε από τη μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων του Ν.Ο.Π, το εξαιρετικό φαγητό και την άνετη διαμονή μας σε ένα ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο-στολίδι για τη χώρα μας!

*********

Οι αθλητές, οι προπονητές και η διοίκηση της Ν.Ε.Λ ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους ανθρώπους του Ν.Ο.Π για το όμορφο τριήμερο που είχαμε τη χαρά να περάσουμε παρέα και τόσο η επίσκεψη του Ν.Ο.Π στο φετινό μας τουρνουά, όπως και η φιλοξενία μας στην Πάτρα, ελπίζουμε να είναι μόνο η αρχή της σχέσης και της συνεργασίας των δύο συλλόγων!

2017-10-02T14:17:46+00:00