Το Σάββατο το μεσημέρι τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης θα πραγματοποιήσουν επίδειξη ‘prova generale’ για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα!

Λίγο πριν οι αθλήτριες συγχρονισμένης κολύμβησης της Ν.Ε.Λ συμμετάσχουν στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, το οποίο θα διεξαχθεί στο Χαϊδάρι, κάνουν την τελική τους πρόβα μπροστά σε φίλους, συναθλητές και γονείς!

Αυτό το Σάββατο, 17 Ιουνίου, στη 13:00 τα κορίτσια μας πέφτουν στην πισίνα και μας παρουσιάζουν το πρόγραμμα τους για το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας μας.

Παράλληλα, όσοι βρεθούν στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια σύντομη χορογραφία της νέας μας προπονήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης!

Η Μυρτώ Καματερού, με καταγωγή από τη γειτονική πόλη του Βόλου, αποτελεί μέλος της ομάδας των προπονητών μας από το Μάρτιο. Η Μυρτώ διαμένει στην πόλη μας και φοιτά στο 2ο έτος της Ιατρικής Σχολής Λάρισας.

Ασχολείται με τη συγχρονισμένη κολύμβηση 12 χρόνια και υπήρξε ενεργό μέλος της εθνικής μας ομάδας για 5 έτη, μέχρι το 2014. Πέραν των επιτυχημένων συμμετοχών της σε πολλά πανελλήνια πρωταθλήματα, η Μυρτώ Καματερού έλαβε μέρος σε 2 παγκόσμια και 2 Μεσογειακά πρωταθλήματα με καλύτερες διακρίσεις της την 7η θέση στον κόσμο στο ομαδικό και την 2η και 3η θέση στο ομαδικό των Μεσογειακών αγώνων.

Αυτό το Σάββατο 13:00 με 14:00 σας περιμένουμε στο κολυμβητήριο της Λάρισας για να θαυμάσουμε μαζί και να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια σε όλα τα κορίτσια που θα ενκπροσωπίσουν τη Ν.Ε.Λ και τη Λάρισα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης!

 

2017-06-15T17:57:23+00:00