Η προηγούμενη Κυριακή ήταν ακόμη μια σημαντική προπονητική ημέρα για τη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας και το τμήμα πόλο του συλλόγου μας. Η Ν.Ε.Λ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με 2 ομάδες και έδωσε σειρά φιλικών αγώνων προετοιμασίας με τον Π.Α.Ο.Κ.

Η Κυριακή είχε, για 2 ομάδες της Ν.Ε.Λ, τους προπονητές και συνοδούς τους, πολύ πρωινό ξύπνημα και αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη και το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Εκεί, οι ομάδες Μίνι Παίδων και Προ Μίνι των δύο συλλόγων συναντήθηκαν λίγο πριν τις 10:00, ώρα έναρξης των πρώτων φιλικών παιχνιδιών της ημέρας.

Μετά το απαραίτητο διάλειμμα για το μεσημεριανό γεύμα, οι προπονητές μας είχαν την ευκαιρία να δουν τις ομάδες τους σε μια 2η σειρά φιλικών παιχνιδιών με αντιπάλους τις αντίστοιχες ομάδες του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια αρκετά παραγωγική ημέρα, τόσο για τους αθλητές όσο και για τους προπονητές, οι οποίοι είδαν τις ομάδες τους απέναντι σε αξιόλογες ομάδες της κατηγορίας τους.

Την αποστολή της Ν.Ε.Λ για την πρώτη επίσκεψη της σεζόν στη συμπρωτεύουσα ακολούθησαν οι αθλητές:

Μίνι Παίδων

Δημήτρης Χατζίνας

Θάνος Καραλής

Δημήτρης Παπαναστασίου

Θωμάς Βίτκος

Αποστόλης Μπανάσιος

Σωτήρης Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος

Ευθύμης Τσίοτρας

Γιάννης Χρονόπουλος

Νίκος Ράπτης

Μιχάλης Παράσχος

Ειρήνη Γαλανοπούλου

Προ Μίνι

Θεοφανεία Γαλανοπούλου

Θάνος Παπαθανασίου

Θάνος Ευσταθίου

Παύλος Σχοινάς

Κώστας Θολιώτης

Γιάννης Παπαθανασίου

Άγγελος Γκάτζιος

Κωσταντίνος Δράμπας

Θεοδόσης Μότζιας

Γιάννης Γαβριάς

Πασχάλης Γαανόπουλος

Άρτεμις Μπανάσιου

Κώστας Παπαδημητρίου

Θεόφιλος Βαλάσης

Κωνσταντίνος Χασιώτης

Βασίλης Αντωνιάδης

Γιώργος Νούλας

Για ακόμη μία φορά, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ για την φιλοξενία και την άριστη συνεργασία και να ευχηθεί καλή συνέχεια για τη φετινή σεζόν.

2017-10-26T16:35:18+00:00