Οι επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη για φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της πόλης είναι γνωστές! Μία ακόμη πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο!

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με τις 2 ομάδες υδατοσφαίρισης και τη συνοδεία των προπονητών μας Κώστα Γαλανόπουλου και Γιάννη Θεοχάρη. Εκεί οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικούς αγώνες πόλο με τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ.

Κάθε ομάδα έδωσε 2 φιλικά παιχνίδια στα οποία και μοιράστηκαν από μία νίκη! Οι αθλητές μας είχαν κάποια πολύ καλά διαστήματα απόδοσης, αλλά και κάποιες πιο άτυχες στιγμές.

NEL-PAOK-Friendly-April2016-2

Οι προπονητές μας έβγαλαν αρκετά συμπεράσματα για το επίπεδο των ομάδων μας, διέκριναν τη βελτίωση τους σε αρκετούς τομείς, όπως επίσης και τα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσουν. Ήταν ακόμη μία όμορφη και σημαντική ομαδική δραστηριότητα με ανάμεικτα συναισθήματα, η οποία, πέραν των τεχνικών επισημάνσεων, έδεσε ακόμη περισσότερο τους αθλητές μας μεταξύ τους.

Serres-Tournament-9-10JAN-Pro-1

Η Ναυταθλητική Ένωση θα συνεχίσει τις εντατικές προπονήσεις και θα εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για φιλικά και επίσημα παιχνίδια, ώστε να επιτύχει τους στόχους της. Εξάλλου, όπως χαρακτηριστηκά τόνισε και ο προπονητής μας Κώστας Γαλανόπουλος, “Τα παιχνίδια θέλουν αυτοσυγκέντρωση και τα παιδιά μας αγώνες!”

Εμείς, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, ευχαριστούμε για ακόμη μία φορά το τμήμα πόλο της ομάδας του ΠΑΟΚ για την άριστη φιλοξενία και συνεργασία.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό, τόσο για λόγους πρακτικούς-αγωνιστικούς όσο και για λόγους φιλοσοφίας, να έχουμε πραγματικές σχέσεις με μεγάλους συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και εξώ από αυτή!

2017-10-02T14:17:50+00:00