Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά! Για πρώτη φορά στη Λάρισα και την Ελλάδα, εγκαινιάζουμε από τον επόμενο μήνα τα νέα ταχύρυθμα τμήματα εκμάθησης κολύμβησης κατοικιδίων!

Πόσες φορές απογοητευτήκατε από τον παράλογο φόβο της γάτας σας για το νερό;

Πόσες φορές θεωρήσατε ότι το στυλ κολύμβησης του σκύλου σας δεν είναι το ιδανικό;

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας έχει τη λύση…

Από το Μάιο ξεκινάμε νέα εντατικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης για τους σκύλους και τις γάτες σας. Τα μαθήματα θα έχουν διάρκεια 2 μηνών, 3 φορές την εβδομάδα, και θα γίνονται από πιστοποιημένους καθηγητές κολύμβησης. Έτσι, όταν βρεθείτε στην παραλία μαζί με το κατοικίδιό σας, θα μπορέσετε να κολυμπήσετε παρέα και να απολαύσετε τις όμορφες καλοκαιρινές στιγμές χωρίς άγχη.

Γνωρίστε τους προπονητές μας…

PET-Swimming-Courses-1

Ο Χάρης ή Καρχάρης, όπως είναι γνωστός στους περισσότερους, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια. Είναι σήμερα 3 χρόνων και ασχολείται με το κολύμπι από το δεύτερο μήνα της ζωής του. Έκανε τα πρώτα του ερασιτεχικά βήματα στη μπανιέρα του σπιτιού του, ενώ τα πρώτα του αθλητικά βήματα έγιναν σε διαδοχικά τουρνουά γατο-κολύμβησης στην πισίνα του γείτονα, όταν αυτός έλειπε τα καλοκαίρια. Η αγάπη του για το κολύμπι και τη διδασκαλία του μεγάλωσε, με αποκορύφωμα το ταξίδι του στην Ινδία και τη Σρι Λάνκα το προηγούμενο καλοκαίρι. Εκεί, έλαβε μέρος σε σεμινάρια διδιασκαλίας κολύμβησης που διοργανώθηκαν από τις κατά τόπους ομοσπονδίες Αγριόγατων-Ψαράδων ή Fishing Cats στα αγγλικά ή Prionailurus Viverrinus στα Λατινικά, τις κατά τεκμήριο καλύτερες γάτες-κολυμβητές στον κόσμο!

PET-Swimming-Courses-2

Η  Άννα ή Ζαργάνα, όπως έγινε γνωστή στο κοινό της, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στη συνοικία του Ιπποκράτη. Παρά το μεγάλο πάρκο του Αλκαζάρ, ιδανικό για σκυλόβολτα, η δική της αγαπημένη βόλτα ήταν, πάντα, στους χώρους γύρω από το κολυμβητήριο και κάποιες φορές μέσα σε αυτό. Παρότι κατηγορήθηκε για την εξαφάνιση 4 αριστερών και 3 δεξιών σαγιονάρων τον Οκτώβρη του 2013, ποτέ δε βρέθηκαν στοιχεία που να την ενοχοποιούν. Η ίδια δήλωσε αρκετές φορές την αγάπη της για το νερό και την κολύμβηση και την αποστροφή της για τα κάθε είδους υποδήματα . Τα τελευταία καλοκαίρια κάνει εντατικές προπονήσεις, αργά κάθε απόγευμα, στην παραλία των Μεσαγγάλων. Το προηγούμενο καλοκαίρι έσπασε κάθε ρεκόρ, επιστρέφοντας το αγαπημένο της μπαλάκι στη ξηρά 1273 φορές μέσα σε 15 ημέρες προπόνησης.

Θέλετε να κολυμπήσει ο γάτος σας σαν τον Καρχάρη;

Θέλετε να αποκτήσει η γάτα σας γατάκια με τις ικανότητες και το σαγηνευτικό του βλέμμα;

Θέλετε να αποκτήσει ο σκύλος σας τη χάρη αυτού του αξιολάτευτου λαμπραντόρ στο κολύμπι;

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή επισκεφτείτε τα γραφεία μας για την εγγραφή του κατοικιδίου σας στα νέα μας εντατικά τμήματα!

Και για να μη ξεχνιόμαστε…

#Καλό μήνα σε όλους από όλους μας στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας#

2017-10-02T14:17:50+00:00