Η υγεία των αθλητών μας είναι για το σύλλογό μας πρωτεύουσας σημασίας και δε μένουμε μόνο στα λόγια! Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας μας με την ομάδα του Dr Ευθύμιου Κουλούλα «Physiatriki»!

Ανταποκρινόμενη στην τιμητική προτάση της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΝΕΛ) η ομάδα της Μονάδας Αποκατάστασης «Physiatriki» με επικεφαλής τον Επιστημονικό Διευθυντή της, Dr Ευθύμιο Κουλούλα, MD, Φυσίατρο,  SFEBPRM, ISMST certified, συστρατεύεται στην προσπάθεια του συλλόγου .

Η ΝΕΛ επενδύοντας στον τομέα της διασφάλισης της υγείας των αθλητών/τριών  του συλλόγου θα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ιατρικής αποκατάστασης και διαχείρισης πόνου  των αθλητικών κακώσεων συνεργαζόμενη με Μονάδα Αποκατάστασης με σκοπό την μεγιστοποίηση της λειτουργικής αποκατάστασης.

Η Μονάδα Αποκατάστασης «Physiatriki»  αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πάροχο εξειδικευμένων υπηρεσιών ιατρικής αποκατάστασης με καινοτόμο τεχνολογία.

Ο καινοτόμος εξοπλισμός της Μονάδας Αποκατάστασης «Physiatriki», όπως συσκευές εξωσωματικής θεραπείας με ωστικά κύματα (κρουστικό υπέρηχο) EMS Swiss Dolorclast, BTL 6000 Topline με μοναδική πιστοποίηση χρήσης από την ISMSTATRAD, συσκευή K-Laser cube 4 (μοναδικό στην Θεσσαλία) με μοναδική πανελλήνια πιστοποίηση από την K-Laser USA, συσκευή θεραπείας με στοχευμένη ραδιοσυχνότητα (BTL 6000 TR-Therapy ELITE),οι εξειδικευμένες ιατρικές πράξεις όπως  έγχυση κολλαγόνου, έγχυση εμπλουτισμένου με αιμοπεταλία πλάσματος (PRP injections), πελματογράφημα (COMEX), ηλεκτρομυογράφημα, αλλά και λοιπές υπηρεσίες Αποκατάστασης όπως συνεδρία φυσικοθεραπείας, κινησιοπερίδεση, συνεδρία θεραπευτικής άσκησης, συνεδρία συμβουλευτικής, συνεδρία διατροφικής αθλητικής συμβουλευτικής, εγγυούνται ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στην αποκατάσταση και την απόδοση των αθλητών του συλλόγου.

Το προσωπικό της Μονάδας Αποκατάστασης «Physiatriki» εύχεται καλή Αθλητική χρονιά με υγεία και επιτυχίες στην προσπάθεια της ΝΕΛ.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες

www.physiatriki.gr, email:info@physiatriki.gr, 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 15, τηλ 2410617090

Η Ναυταθλητική ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τον Dr Ευθύμιο Κουλούλα καθώς και ολόκληρο το επιστημονικό επιτελείο της Μόναδας Αποκατάστασης «Physiatriki»!

2016-09-21T09:23:41+00:00