Ένα δυνατό τριήμερο προετοιμασίας δύο ομάδων υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Οι ομάδες του Παιδικού και της Μίνι Παίδων βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Α.Ν.Ο.Γ στη Γλυφάδα και στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Β στη Βουλιαγμένη, όπου έδωσαν σειρά φιλικών παιχνιδιών με τις αντίστοιχες ομάδες των δύο συλλόγων την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι προπονητές της Ν.Ε.Λ είχαν την ευκαιρία να δουν, σε αγωνιστικές συνθήκες, την κατάσταση των ομάδων τους μετά την καλοκαιρινή παύση και να προσαρμόσουν καλύτερα τα πλάνα τους, ώστε η νέα σεζόν να φέρει για το σύλλογο μας και την πόλη μας μεγαλύτερες επιτυχίες.

Παράλληλα, η Ν.Ε.Λ είχε την ευκαιρία να συσφίξει περαιτέρω τις σχέσεις της με δύο από τους ιστορικότερους και πιο σημαντικούς συλλόγους στο χώρο της υδατοσφαίρισης για τη χώρα μας!

Η Ν.Ε.Λ θέλει για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει τον Α.Ν.Ο.Γ και τον Ν.Ο.Β, τους αθλητές, τους προπονητές και τη διοίκηση για τη άψογη φιλοξενία των ομάδων μας στις εγκαταστάσεις τους!

2017-10-05T07:57:03+00:00