Μπορεί τα τμήματα υποδομών υδατοσφαίρισης να είναι το δυνατό μας σημείο και αυτά στα οποία επενδύουμε τον περισσότερο χρόνο και ενέργεια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαστε διατεθιμένοι να ταξιδέψουμε το όνομα της Ν.Ε.Λ και να μεγαλώσουμε το σύλλογό μας με κάθε ευκαιρία και σε κάθε κατηγορία.

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας πέρασε με επιτυχία από το Β’ γύρο του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας και πήρε την πρόκρισή της για τα φετινά play off.

Αυτό σημαίνει πως η Ανδρική ομάδα θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στη Β’ κατηγορία, καθώς έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της και φυσικά θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις για να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν, για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία!

Οι αγώνες διαξήχθησαν στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας στο Βόλο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και στον ομιλό μας συμμετείχαν επίσης οι ομάδες ΟΕΑ ΝΑΒ, ΝΕ ΛΑΜΙΑΣ και ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ.

Η Ν.Ε.Λ ξεκίνησε με ήττα από τον ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ το Σάββατο, αλλά η Κυριακή ήταν η ημέρα μας, καθώς η ομάδα μας απέσπασε νίκες και στους δύο αγώνες.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ:

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 22 – 4 Ν.Ε.Λ

Περίοδοι: 7-1, 3-0, 2-2, 10-1

Σκόρερ: Ζακυνθινός 2, Φώτιος 2

ΟΕΑ ΝΑΒ 3 – 9 Ν.Ε.Λ

Περίοδοι: 1-0, 1-3, 0-3, 1-3

Σκόρερ: Κατής 1, Βασιλόπουλος 2, Δασκαλάκης 1, Ζακυνθινός 2, Παπαδημητρίου 1, Φώτιος 2

Ν.Ε.Λ 11 – 9 Ν.Ε.ΛΑΜΙΑΣ

Περίοδοι: 1-4, 3-1, 3-1, 4-3

Σκόρερ: Φασούλας 1, Βασιλόπουλος 3, Δασκαλάκης 2, Ζακυνθινός 4, Φώτιος 1

Η αποστολή της Ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης βρέθηκε στο Βόλο με τους εξής αθλητές:

Χίου Γ., Φασούλας Γ., Κατής Π., Βασιλόπουλος Α., Πόποβιτς Α., Γεωργίου Ι., Δασκαλάκης Α., Ζακυνθινός Γ., Παπαδημητρίου Ν., Φώτιος Κ., Γαβριάς Κ., Τζίκας Δ., Μαργαρίτης Δ., Περπερίδης Ι., Πάτσικας Β.

Προπονητής της ομάδας μας ο Κώστας Γαλανόπουλος με βοηθό πρπονητή τον Γιάννη Θεοχάρη.

2018-04-25T10:25:51+00:00