Ακόμη μια σημαντική συνεργασία της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας συνεχίζεται για 4η συνεχόμενη χρονιά. Ο σύλλογός μας έχει την ευθύνη των αθλητικών δραστηριοτήτων υγρού στίβου στο Summer Camp που διοργανώνουν και φέτος τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου.

Summer-Camp-Raptou-2

Θέλοντας να συνεισφέρει και σαν Εκπαιδευτήριο στην καλύτερη αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών κατά την περίοδο των διακοπών τους, τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά της πόλης μας από 5 ετών, που φοιτούν σε Δημοτικό ή Nηπιαγωγείο, μια μοναδική ευκαιρία. Πρόκειται για ένα πλούσιο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, χαράς και εκγύμνασης.

Summer-Camp-Raptou-3

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, σε συνεργασία με τα Εκπαιδευτήρια Μαίρης Ν. Ράπτου που αποτελούν μέρος της σχολικής και πολιτιστικής ιστορίας της πόλης μας, έχει αναλάβει τις αθλητικές δραστηριότητες πισίνας για το Summer Camp που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι το σχολείο.

Summer-Camp-Raptou-4

Οι προπονητές μας συστήνουν στα παιδιά που συμμετέχουν τα αθλήματα της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και της συγχρονισμένης κολύμβησης, συμβάλλοντας στην υψηλή ποιότητα του καλοκαιρινού σχολείου (summer camp) και δίνοντάς τους μια ιδέα από τη δουλειά που κάνουμε και την αγάπη που τρέφουμε για τα αθλήματα του υγρού στίβου.

2017-10-02T14:17:48+00:00