Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας και ένας μεγάλος αριθμός αθλητών μας έλαβαν μέρος στο Run Greece 2016 που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Μπορεί να ειδικευόμαστε στα αθλήματα της πισίνας, αλλά αγαπάμε τον αθλητισμό και την πόλη μας, οπότε δε θα μπορούσαμε να λείπουμε από ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός.

Run-Greece-NEL-2

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας, με το χαμόγελο στα χείλη τους, έσμιξαν με χιλιάδες άλλους συμπολίτες μας σε έναν ευχάριστο αγώνα δρόμου στο κέντρο της Λάρισας, κάνοντας το Κυριακάτικο πρωινό τους μία ακόμη όμορφη ομαδική ανάμνηση!

Οι αθλητές μας πήραν μέρος στους αγώνες και των 3 κατηγορίων (παιδιών, 5 χλμ. Και 10 χλμ.) και είχαν τη χαρά να τρέξουν και να τερματίσουν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας μπροστά σε γονείς, φίλους και προπονητές!

Run-Greece-NEL-3

Εμείς, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θα θέλαμε να δώσουμε στους αθλητές μας συγχαρητήρια για την συμμετοχή στον αγώνα. Τα συγχαρητήρια μας έχουν και όλοι οι υπόλοιποι φίλοι της ομάδας που συμμετείχαν για ακόμη μία χρονιά σε αυτό το όμορφο αθλητικό γεγονός!

2017-10-02T14:17:50+00:00