Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας είναι πάνω από όλα μια μεγάλη οικογένεια και στην οικογένειά μας η υγεία των παιδιών μας είναι πάντα το πρώτο και κυριότερο μελημά μας!

Το παραπάνω δεν είναι απλά η φιλοσοφία μας, είναι κάτι που το κάνουμε πράξη!

Μετά την ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας μας με τη Μονάδα Απόκατάστασης “Phytriaki” περνάμε στην πρώτη εκδήλωση σχετική με την υγεία των αθλητών μας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι μέσα στο κλειστό κολυμβητήριο, δίπλα στη μικρή πισίνα.

Μετά από πρωτοβουλία του Dr. Ευθύμιου Κουλούλα, επιστημονικού Διευθυντή της “Physiatriki”, η επιστημονική ομάδα του κέντρου Scoliosis SBPRS της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί στο χώρο του κολυμβητηρίου, ώστε να πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτικό ελέγχο της σπονδυλικής στήλης για σκολίωση και κύφωση, καθώς και σωματικές μετρήσεις για όλους τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας.

Στο Scoliosis SBPRS θα βρείτε το πιο σύγχρονο κέντρο συντηρητικής αντιμετώπισης της σκολίωσης, της κύφωσης και των παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης.

Ο συνδυασμός της ασύγκριτης τεχνογνωσίας με την υψηλή τεχνολογία που εφαρμόζει το κέντρο ως προς την κατασκευή του κηδεμόνα εξασφαλίζει σε όλους εσάς που θα απευθυνθείτε στο Scoliosis SBPRS ότι θα λάβετε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες αντιμετωπίζοντας τη σκολίωση, κύφωση ή οποιαδήποτε άλλη πάθηση της σπονδυλικής στήλης με τον αποτελεσματικότερο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα για τα κέντρα Scoliosis SBPRS

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας καλεί τους γονείς και τους αθλητές να παραβρεθούν στην εκδήλωση, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετική ευκαιρία να γίνει, από νωρίς, έλεγχος στην σπονδυλική στήλη των παιδιών, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες προβλημάτων στο μέλλον.

Σας περιμένουμε όλους!

2016-09-22T08:57:01+00:00