Με επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας στη φιλόξενη πόλη των Σερρών για το τουρνουά που διοργάνωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης της ομάδας του Πανσερραϊκού!

Η ομάδα Μίνι Παίδων, υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Κώστα Γαλανόπουλου, έκανε 3 νίκες και έχασε την πρώτη θέση από την ομάδα του Πάοκ, αφού στον μεταξύ μας αγώνα ηττηθήκαμε με 2 γκολ διαφορά.

Serres-Tournament-Jan2016-2

Οι αθλητές μας είχαν υποδειγματική συμπεριφορά εντός και εκτός της πισίνας, χάρηκαν την εμπειρία του πρώτου τουρνουά για το 2016, πανηγύρισαν τις νίκες και τη δεύτερη θέση και έκαναν υπερήφανους προπονητές, γονείς και φίλους του συλλόγου μας!

Ο προπονητής της ομάδας Μίνι Παίδων, Κώστας Γαλανόπουλος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook κάποιες φωτογραφίες από στιγμές της ομάδας μας από τις Σέρρες, οι οποίες συνοδεύονταν από το ακόλουθο μήνυμα:

Μέσα απο την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω τους μικρούς αλλά και πολύ μικρούς αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στο τουρνουά στις Σέρρες για τη άψογη έξω-αγωνιστική συμπεριφορά τους….!!!!!! Ήταν σαν να είχα επαγγελματίες αθλητές με εμπειρία σε αποστολές……!!!!! Μπράβο στα παιδιά και στους γονείς τους….!!!!!
Η ομάδα μας των μίνι παίδων κατέκτησε την 2η θέση , μετά την ήττα μας στον κρισiμο αγώνα που ήταν και αυτός που καθόρισε την τελική μας κατάταξη απο τον ΠΑΟΚ με 11-9.

Serres-Tournament-Jan2016-3

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ των αγώνων της Ν.Ε.Λ (Μίνι Παίδων) στο τουρνουά των Σερρών:

Ν.Ε.Λ – Απολο 16-7
Γεωργίου Γεωργίου 4, Βασιλόπουλος 2, Τσαγκάλης 2, Μπεζιλιώτης 1, Καραλής 2, Δρουμπούρας 1

Ν.Ε.Λ – Levski Sofia 23-8
Ευσταθίου 2, Βαρδακάρης 2, Πάτσικας 4, Τσαγκάλης 2, Γεωργίου 5, Μπεζιλιώτης 3, Βασιλόπουλος 1, Καραλής 2, Ζακυνθηνός 2, Τζίκας 1, Δρουμπούρας 1

Ν.Ε.Λ – Πανσερραϊκός 15-8
Γεωργίου 5, Πάτσικας 3, Βασιλόπουλος 3, Τσαγκάλης 1, Ζακυνθηνός 1, Καραλής 1

ΠΑΟΚ -Ν.Ε.Λ 11-9
Γεωργίου 6, Πάτσικας 1, Δρουμπούρας 1, Τζίκας 1

Πολλές εμπειρίες αποκόμισαν και οι μικρότεροι μας αθλητές, της Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης, που έπαιξαν σειρά φιλικών αγώνων με την αντίστοιχη ομάδα του Πανσερραϊκού, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιάννη Θεοχάρη!

Serres-Tournament-Jan2016-4

Ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, δε μπορούμε παρά να νιώθουμε υπερήφανοι για αυτή την επιτυχημένη εξόρμηση των ομάδων μας στη Μακεδονική πόλη! Τόσο η αγωνιστική τους συμπεριφορά, οι τρεις νίκες και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, αλλά κυρίως η συμπεριφορά τους και η συνεργασία μας όλες τις ώρες του Σαββατοκύριακου, μας δίνουν ώθηση και όρεξη για μεγαλύτερη προσπάθεια, μακρινότερα ταξίδια και σημαντικότερες εμπειρίες!

Τέλος, δε θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του Πανσερραϊκού
για την άψογη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση του τουρνουά και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους και καλή επιτυχία στους στόχους των ομάδων τους!

2017-10-02T14:17:56+00:00