Η νέα χρονιά ξεκίνησε δυναμικά για το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης της Ν.Ε.Λ. Οι αθλήτριές μας, αυτές τις πρώτες ημέρες του 2017, βρέθηκαν στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης των Σερρών, εκεί όπου έκαναν κοινή προπόνηση με την ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Πανσερραϊκού.

synchro-serres-2

Η προπονήτριά μας, Ειρήνη Καλούδη, βρίσκεται για ακόμη μια φορά πίσω από αυτή τη δράση. Η ίδια κατάγεται από την όμορφη πόλη της Μακεδονίας και υπήρξε μέλος του Πανσερραϊκού και της πρώτης ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στη χώρα μας. Ως αθλήτρια του Πανσερραϊκού, μάλιστα, τίμησε τα Ελληνικά χρώματα με τη συμμετοχή της στην Εθνική μας ομάδα.

synchro-serres-3

Οι αθλήτριές μας εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την φιλοξενία τους σε αυτό το ιστορικό για το άθλημα κολυμβητήριο. Αυτές οι πρώτες ημέρες της χρονιάς αποτέλεσαν το ιδανικό ξεκίνημα με νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες, πολλά χαμόγελα και ακόμη περισσότερο χορό μέσα στην πισίνα!

synchro-serres-4

Εμείς, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την προπονήτριά μας, Ειρήνη Καλούδη, για την πρωτοβουλία, καθώς και την ομάδα του Πανσερραϊκού για την φιλοξενία των αθλητριών μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα τμήματα υγρού στίβου του συλλόγου των Σερρών.

synchro-serres-5

Στα δικά μας κορίτσια ευχόμαστε να συνεχίσουν έτσι δυναμικά για το υπόλοιπο της χρονιάς. Εμείς είμαστε έτοιμοι να τις υποστηρίξουμε, να τις καμαρώσουμε και να χαρούμε κάθε επιτυχία μαζί τους!

2017-10-02T14:17:47+00:00