Φέτος, η μικρή μας πισίνα έχει περισσότερες ώρες, περισσότερες ημέρες και περισσότερους εξειδικευμένους προπονητές! Παράλληλα, κάναμε πραγματικότητα το αίτημα πολλών γονέων και πλέον υπάρχουν μαθήματα και αργά το απόγευμα έως και τις 21:30 το βράδυ, ώστε να διευκολύνουμε περαιτέρω και το δικό σας πρόγραμμα, δίνοντάς σας ακόμη περισσότερες επιλογές.

Το πρόγραμμα της μικρής μας πισίνας για τη φετινή σεζόν είναι, όπως και τις προοηγούμενες σεζόν, κυκλικό και επαναλαμβάνεται κάθε τρεις εβδομάδες.

Την 1η εβδομάδα έχουμε μαθήματα την Τριτη, την Τετάρτη, την Παρασκευή και το Σάββατο.

Τη 2η εβδομάδα έχουμε μαθήματα τη Δευτέρα, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Την 3η εβδομάδα έχουμε μαθήματα τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Πέμπτη και το Σάββατο.

Βέβαια, δεν υπάρχει κανένας λόγος να απομνημονεύσετε τις ημέρες και ώρες των μαθημάτων μας, καθώς στην ιστοσελίδα μας, στη σελίδα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, μπορείτε να δείτε κάθε μήνα ολόκληρο, για κάθε εβδομάδα και ημέρα το ακριβές πρόγραμμα της μικρής πισίνας. Η ημερομηνία και η ημέρα κάθε μήνα έχει τις δικές της ώρες μαθημάτων, ώστε να επιλέξετε αυτές που σας βολεύουν κάθε ημέρα ή να κάνετε τον προγραμματισμό σας στην αρχή κάθε εβδομάδας.

*Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε, επίσης, στην αρχή κάθε μήνα να αποθηκεύετε από τη σελίδα μας τον πίνακα του προγράμματος (είναι αρχείο εικόνας) και να το εκτυπώνετε ή να το έχετε αποθηκευμένο στη συσκευή σας! 

Τις επίσημες αργίες του έτους το κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας θα είναι κλειστό και δε θα γίνονται μαθήματα. Για τις περιόδους των Χριστουγέννων και του Πάσχα, το πρόγραμμα θα διαμορφώνεται αναλόγως. Θα το βλέπετε, επίσης, στη σελίδα με το μηνιαίο μας πρόγραμμα, ενώ θα υπάρχει και ξεχωριστή ενημέρωση/ανακοίνωση από το σύλλογο.

2017-10-02T14:17:45+00:00