Με 44 ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε δύο ηλικιακές κατηγορίες, διεξήχθη στο Βόλο το 7ο Splash τουρνουά υδατοσφαίρισης. Η Ν.Ε.Λ ταξίδεψε με δύο ομάδες στη γειτονική πόλη, έλαβε μέρος στην κατηγορία Μίνι Παίδων και κατέλαβε την 1η θέση!

Δυναμική η παρουσία της Ν.Ε.Λ στο 1ο επίσημο τουρνουά της χρονιάς για την ομάδα υδατοσφαίρισης της Μίνι Παίδων, καθώς κατέλαβε, αήττητη, την 1η θέση στην κατηγορία της μεταξύ 22 ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Το πείσμα, η επιμονή και η προσήλωση των προπονητών, των αθλητών και των γονιών έφερε και για τη φετινή χρονιά, πολύ νωρίς, ευχάριστα αποτελέσματα!

Η παρουσία του συλλόγου μας στο 7ο Splash Mini Tournament, το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο από πλευράς συμμετοχών, ήταν ιδανική και γεμίζει το σύλλογο με ενέργεια για τη μεγάλη και δύσκολη σεζόν που υπάρχει μπροστά μας.

Την Παρασκευή είχαμε τα πρώτα δύο παιχνίδια της ομάδας μας, όπου πετύχαμε 54(!) γκολ και δεχτήκαμε μόλις 4(!) γκολ, απέναντι στις ομάδες του Νηρέα Γέρακα και της Ν.Ε.Π. Το Σάββατο το πρωί η ομάδα μας είχε μπροστά της τον προημητελικό απέναντι στη Βουλιαγμένη, και το απόγευμα τον ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Με ακόμη δύο νίκες η Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ πήρε το ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Ο τελικός διεξήχθη την Κυριακή και η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα του φιλικού σωματείου του Ν.Ο.Π, όπου κατάφερε να επιβληθεί με 10-7 σε ένα παιχνίδι που μέχρι και το τρίτο οκτάλεπτο ήταν αμφίρροπο. Στο τελευταίο οκτάλεπτο η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει 4 γκολ κρατώντας το μηδέν στην άμυνα, κατακτώντας τη νίκη και το τρόπαιο!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας

Ν.Ε.Λ 25 – 2 ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

Οκτάλεπτα: 9-1, 7-0, 6-0, 3-0

Σκόρερ: Μότσιας 1, Ζέππος 1, Παπαδημητρίου 1, Ζαχόπουλος 14, Παπαδημητρίου Σ. 1, Μπανάσιος 5, Τσιότρας 2.

Ν.Ε.Λ 29 – 2 Ν.Ε.Π

Οκτάλεπτα: 8-1, 6-1, 7-0, 8-0

Σκόρερ: Γαλανόπουλος 1, Χρονόπουλος 1, Ζέππος 2, Παπαδημητρίου 1, Ζαχόπουλος 10, Παπαδημητρίου Σ. 2, Μπανάσιος 3, Αντωνιάδης 2, Τσιότρας 7.

Ν.Ε.Λ 13 – 3 Βουλιαγμένη

Οκτάλεπτα: 3-0, 3-1, 3-2, 4-0

Σκόρερ: Ζαχόπουλος 11, Παπαδημητρίου Σ. 1, Μπανάσιος 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5 – 11 Ν.Ε.Λ (Ημιτέλικος)

Οκτάλεπτα: 0-2, 2-3, 2-3, 1-3

Σκόρερ: Μότσιας 2, Ζαχόπουλος 8, Μπανάσιος 1.

Ν.Ε.Λ 10 – 7 Ν.Ο.Π (Τελικός)

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 2-3, 4-0

Σκόρερ: Ζαχόπουλος 8, Μπανάσιος 1, Τσίοτρας 1

Οι αθλητές της Μίνι Παίδων που συμμετείχαν στο 7ο Splash Tournament

XATZINAΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΜΟΤΣΙΑΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΕΠΠΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΩΤ, ΜΠΑΝΑΣΙΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΓΚΑΝΤΖΟΣ, ΤΣΙΟΤΡΑΣ, ΑΛΜΑΝΤΑΡΙΩΤΗΣ.

Προπονητής: ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ Βοηθός προπονητή: ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Ζαχόπουλος με 51 γκολ στο ενεργητικό του και με μέσο όρο 10.2 γκολ ανά αγώνα, αναδείχτηκε, δίκαια, πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά στην κατηγορία του, όπως επίσης και MVP του τελικού της κατηγορίας Μίνι Παίδων. Η απονομή των βραβείων του έγινε από το Νίκο Βενετόπουλο, προπονητή της Εθνικής ομάδας παίδων της χώρας μας.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας κατέβηκε στο 7ο Splash και με 2η ομάδα στην κατηγορία Μίνι Παίδων, όπου μικρότεροι αθλητές μας κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες μέσω της συμμετοχής τους σε επίσημη διοργάνωση και υποστήριξαν με πάθος την βασική ομάδα μας η οποία στέφτηκε πρωταθλήτρια!

Στη 2η ομάδα μας συμμετείχαν οι αθλητές: ΓΚΑΝΤΖΟΣ, ΔΗΜΟΥ Λ., ΝΟΥΛΑΣ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΛΑΣΗΣ, ΔΗΜΟΥ Σ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΔΡΑΜΠΑΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΚΟΛΕΤΣΟΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΘΟΛΙΩΤΗΣ, ΑΛΜΑΝΤΑΡΙΩΤΗΣ, ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Παράλληλα, αθλητές και προπονητές είχαν την ευκαιρία να βρεθούν με φίλους, συναθλητές και συνεργάτες άλλων ομάδων, ενισχύοντας τη καλή μεταξύ μας σχέση. Φιλικά σωματεία όπως η Βουλιαγμένη, ο Ν.Ο.Π, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ ήταν κοντά μας στο Βόλο και ήταν χαρά όλων μας να συναντηθούμε ξανά!

Τέλος η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να δώσει, για ακόμη μια φορά, συγχαρητήρια στο Δημήτρη Σελετόπουλο για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά, το οποίο έχει, πολύ γρήγορα, κερδίσει το σεβασμό όλων των ομάδων!

2018-11-21T11:47:30+00:00