Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν, υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε,  οι Χειμερινοί Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών Θεσσαλίας και η Ν.Ε.Λ συμμετείχε με 23 αθλητές, κερδίζοντας 9 μετάλλια!

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο κλειστό κολύμβητήριο της πόλης μας, με τη συμμετοχή αθλητών από όλους τους συλλόγους της Θεσσαλίας και την παρουσία πλήθους κόσμου!

Η Ν.Ε.Λ συμμετείχε στους αγώνες με 23 αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 9, 10, 11 και 12 ετών και κατάφερε, υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Χαράλαμπου Καπετανόπουλου και Δήμου Γκάντζου, να συγκεντρώσει 9 μετάλλια!

Πιο αναλυτικά:

Χρυσά Μετάλλια (1η θέση)

Μότσιας Θεοδόσης (1 μετάλλιο)

Νούλα Βασιλική(1 μετάλλιο)

Αργυρά Μετάλλια (2η θέση)

Μανίδη Ευμορφία (3 μετάλλια)

Μότσιας Θεοδόσης (1 μετάλλιο)

Χάλκινα Μετάλλια (3η θέση)

Γαλανόπουλος Πασχάλης (1 μετάλλιο)

Γκάντζος Άγγελος (1 μετάλλιο)

Βαλάσης Θεόφιλος (1 μετάλλιο)

Οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους αγώνες:

Μπόμπολας Νικόλαος, Νικολάου Πάρης, Αναγνωστοπούλου Παυλίνα, Παπαγεωργίου Αθηνά, Δράμπας Κωνσταντίνος, Νούλας Γεώργιος, Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, Αναγνωστοπούλου Δέσποινα, Μπανάσιου Άρτεμις, Πλίτση Δέσποινα, Αντωνιάδης Βασίλειος, Βλάχος Οδυσσέας, Θολιώτης Κωνσταντίνος, Κολέτσιος Κωνσταντίνος, Αγγελουσοπούλου Ελένη, Σοφός Δημήτριος, Ντικούδη Ευμορφία.

Η Ν.Ε.Λ θέλει να συγχαρεί όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, όπως και τους προπονητές μας για την εξαιρετική δουλειά και το πάθος που βγάζουν στην πισίνα καθημερινά.

Φυσικά, θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας!

2019-02-13T11:41:20+00:00