Κολύμβηση 2017-10-02T14:17:45+00:00

Κολύμβηση

Ο σύλλογός μας όσον αφορά το τμήμα της κλασικής κολύμβησης προπονεswimming_happy_kid2ί τους αθλητές από το πιο αρχάριο στάδιο, που είναι εκείνο της πρώτης επαφής με το νερό, στην ηλικία των 4 ετών.

Έμπειρες δασκάλες με αγάπη για τα παιδιά γνωρίζουν το νερό στους μικρούς αθλητές και μέσα από το παιχνίδι και τη στοργή προσπαθούν να μεταδώσουν στα «μικρά μας» την αγάπη για τον υγρό στίβο.

Όταν οι δάσκαλοι κρίνουν ότι ο αθλητής είναι πλέον έτοιμος, μεταβαίνει στη μεγάλη πισίνα, για να μπορέσει πλέον εκεί να μάθει με ακρίβεια όλα τα στυλ της κλασικής κολύμβησης από δασκάλους που για χρόνια ήταν και οι ίδιοι καταξιωμένοι αθλητές κολύμβησης και να μπορεί να συμμετάσχει σε διασυλλογικούς και ομοσπονδιακούς αγώνες προαγωνιστικής κατηγορίας για αθλητές ηλικίας από 9 έως 12 ετών, όπως έχουν συμμετάσχει πάρα πολλοί από τους αθλητές μας τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας πίσω μετάλλια και διακρίσεις.

Ο σύλλογός μας όμως για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς δεν είναι σύλλογος αμιγώς κλασικής κολύμβησης. Έχουμε και την πλευρά της ακαδημίας υδατοσφαίρισης και συγχρονισμένης κολύμβησης.