Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο διεξήχθη το Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Κορασίδων Β στη γειτονική πόλη του Βόλου! Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ήταν εκεί!

Η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης της Ν.Ε.Λ έλαβε μέρος στη διοργάνωση με 9 αθλήτριές μας. Στο σόλο αγωνίστηκε η Έλλη Χρονοπούλου και στο ομαδικό, σε 2 τετράδες, αγωνίστηκαν οι Ολύμπιου Έλενα, Γκαρλέμου Ευαγγελία, Γεροστέργιου Δήμητρα, Ρόπλου Αναστασία και οι Μπούρα Νανά, Μήτσικα Λυδία, Κυρατσάκη Δήμητρα και η Καραδήμου Θεοδώρα.

Synchro-championship-Volos-2

Τα κορίτσια μας, υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς συγχρονισμένης κολύμβησης Ειρήνης Καλούδη, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και αποκόμισαν πολλές εμπειρίες!

Αυτή ήταν η πρώτη χρονιά που τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης της Ν.Ε.Λ έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα και η απόδοσή τους άφησε ευχαριστημένες τις ίδιες και αρκετά ικανοποιημένη της προπονήτριά μας.

Synchro-championship-Volos-3

Στα αποτελέσματα των αγώνων τώρα:

Η Έλλη Χρονοπούλου κατέλαβε την 32η θέση στο solo.

Στο ομαδικό, η τετράδα με τις Ρόπλου, Γκαρλέμου Γεροστέργιου Ολύμπιου κατέλαβε την 27η θέση και η τετράδα με τις Μήτσικα, Μπούρα, Κυρατσάκη, Καραδήμου κατέλαβε την 34η θέση.

Synchro-championship-Volos-4

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας χτίζει με σταθερά βήματα το τμήμα συγχρονισμένης κολύμβησης και ήδη, τη χρονιά που κλείνουμε, υπήρξε μεγάλη πρόοδος τόσο στο οργανωτικό κομμάτι, όσο και στο αγωνιστικό.

Synchro-championship-Volos-5

Η βραβευμένη προπονήτριά μας, Ειρήνη Καλούδη, έβγαλε όλη την αγάπη της, μετέδωσε στα κορίτσια μας το πάθος της για τη συγχρονισμένη κολύμβηση και με τη βοήθεια της έμπειρης και καταξιωμένης καθηγήτριας μπαλέτου Άντζελας Ολύμπιου στα εβδομαδιαία μαθήματα μπαλέτου, βάζουν γερές βάσεις για το μέλλον της πρώτης ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης στην πόλη μας, τη Λάρισα.

Ο ομάδα μας με τους υποστηρικές μας!

Ο ομάδα μας με τους υποστηρικτές μας!

Εμείς, ως Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Βόλο και να τους ευχηθούμε καλύτερα αποτελέσματα και πολλές επιτυχίες στο μέλλον!

2017-10-02T14:17:48+00:00