Τα κορίτσια του τμήματος της συγχρονισμένης κολύμβησης της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας συνεχίζουν την προσπάθειά τους και τις εντατικές προπονήσεις εντός και εκτός πισίνας!

Το προηγούμενο Σάββατο, οι καθιερωμένες ασκήσεις εκτός πισίνας έγιναν σε νέο περιββάλον! Το γυμναστήριο Personal Fitness Club, που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο ΓΑΙΑ στην περιοχή της Φιλιππούπολης Λάρισας, μας παραχώρησε μία μεγάλη, φωτείνη και όμορφη αίθουσα για τις ανάγκες της ομάδας μας!

Synchro-Personal-Gym-Training-2

Το “Personal Fitness Club” αποτελεί μία ολοκληρωμένη επιλογή στον τομέα του fitness στην Λάρισα. Στο σύγχρονο αθλητικό περιβάλλον που διαθέτει (1000 περίπου τ.μ), έχει αναπτύξει  προγράμματα και υπηρεσίες που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτικούς φίλους της γυμναστικής και του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα γυμναστικής των αθλητριών μας έγινε από την καταξιωμένη γυμνάστρια και πολύ καλή φίλη της ομάδας της Ν.Ε.Λ, Αντζελά Σαρήογλου, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε δράση η προπονήτριά μας Ειρήνη Καλούδη.

Synchro-Personal-Gym-Training-3

Ακολούθησε η εξάσκηση των δύο τετράδων μας για τα ομαδικά προγράμματα που θα παρουσιάσουν τα κορίτσια μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην πόλη του Βόλου από τις 9 μέχρι και τις 12 Ιουνίου.

Synchro-Personal-Gym-Training-4

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας και το τμήμα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του συλλόγου μας θέλει να ευχαριστήσει το γυμναστήριο Personal Fitness Club για την παραχώρηση του χώρου, καθώς και τη γυμνάστρια Άντζελα Σαρήογλου για το πρόγραμμα ασκήσεων που σχεδίασε ειδικά για τις αθλήτριές μας!

2017-10-02T14:17:49+00:00