«Οι αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης κατάφεραν να περάσουν στον τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Β’ Κορασίδων.»

Οι αθλήτριες του τμήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης του συλλόγου το περασμένο Σαββατοκύριακο στις 19-21 Ιουνίου 2015, έχοντας προετοιμαστεί όλο το χρόνο με καθημερινές πολύωρες προπονήσεις, έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Κορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 19-21 Ιουνίου 2015.

Στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 338 αθλήτριες από 16 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Η αποστολή του συλλόγου διαγωνίστηκε με 9 αθλήτριες αρχικά σε φιγούρες Συγχρονισμένης Κολύμβησης και παρουσιάζοντας 4 σόλο, 2 ντουέτα και ένα ομαδικό πρόγραμμα.

Synchro2

 

Παρά την βαθμολογική ποινή που δέχτηκε η αποστολή λόγω του ότι στο ομαδικό πρόγραμμα συμμετείχαν 6 αθλήτριες, αυτό δεν κατέβαλε διόλου τις μικρές χορεύτριες, αντιθέτως τις γέμισε με δύναμη και πείσμα και κατάφεραν έτσι να περάσουν στον Τελικό του Πρωταθλήματος  ανάμεσα από 18 ομαδικά προγράμματα και να διεκδικήσουν μια θέση στις 12 καλύτερες ομάδες από  όλη την Ελλάδα.

Οι αθλήτριες που συμμετείχαν στο ομαδικό πρόγραμμα είναι:

Αθηνιώτη Μαρία, Γκότση Αφροδίτη, Μαραθεύτη Νεφέλη, Μπουλογιάννη Ιουλία, Πράπα Δήμητρα και Χαίνη Όλγα.

Από όλους εμάς, θερμά συγχαρητήρια προς όλα τα κορίτσια και την προπονητριά μας, μαζί με τις ευχές μας για την τελική φάση του Πανελληνιού Πρωταθλήματος!

2017-10-02T14:17:58+00:00