Ιστορική ημέρα για τη Ν.Ε.Λ η σημερινή, καθώς είναι η πρώτη φορά που ένας αθλητής των ακαδημιών μας θα αγωνιστεί με τα χρώματα της χώρας μας στο Κόπερ της Σλοβενίας για τα προκριματικά του 1ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Παίδων!

Ο Τάσος Βασιλόπουλος κλήθηκε στην Εθνική Ομάδα Παίδων και βρίσκεται μεταξύ των 13 αθλητών που έχουν ταξιδέψει στη Σλοβενία για να εκπροσωπίσουν τη χώρα μας.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Παίδων απαρτίζεται από τους εξής αθλητές: Θόδωρος Δαμίγος, Ανδρέας Αλμυράς, Χρήστος Μπιτσάκος, Κώστας Μαθιόπουλος, Φανούρης Δευτεραίος, Νίκος Καστρινάκης, Ιάσων Τουρκομενής, Τάσος Μυρίλος, Γιάννης Εγνατιάδης, Αντώνης Σφηκάκης, Τάσος Βασιλόπουλος, Ματθαίος Αμπαζής, Θεοφάνης Ορφανουδάκης.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Πλατανίτης, ο συνεργάτης του Παναγιώτης Χρονόπουλος, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής).

Το πρόγραμμα των αγώνων στον Όμιλο (Β’) της Εθνικής μας ομάδας (τοπικές ώρες):

Πέμπτη, 28/3

17.30 Ουκρανία – ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 29/3

10.30 Σλοβενία – ΕΛΛΑΔΑ

17.30 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

Σάββατο, 30/3

17.30 Μάλτα – ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 31/3

10.30 ΕΛΛΑΔΑ – Ρουμανία

Προκρίνονται στην Τελική φάση, οι 4 πρώτες ομάδες του Ομίλου.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι: Άντελιτς (Σερβία), Μπαμπάγιεφ (Αζερμπαϊτζάν), Κσάσκο (Σλοβακία), Ναντιράντζε (Γεωργία), Σριούμπας (Λιθουανία), με παρατηρητές τους Ρασίν (Ελβετία) και Μπότλικ (Σλοβακία).

Η διοίκηση, οι προπονητές και όλοι εμείς, οι φίλοι του συλλόγου, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Τάσο και την Εθνική μας ομάδα και επιστροφή στην Ελλάδα με την πρόκριση!

2019-03-28T10:34:29+00:00