Για ακόμη μια φορά η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας βρέθηκε στη γιορτή των Θεοφανείων της πόλης μας, της Λάρισας! Εκεί, αθλητές και προπονητές της ομάδας μας, ήταν έτοιμοι για την καθιερωμένη κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και τη βουτιά στα κρύα νερά του Πηνειού ποταμού!

Theofaneia2016-3

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας αποδείχθηκε τυχερή, καθώς ο προπονητής και αθλητής μας Γιώργος Φασούλας ήταν αυτός που έπιασε πρώτος τον Τίμιο Σταυρό. Αμέσως μετά, μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές και προπονητές μας που βρέθηκαν στο νερό, παρέδωσαν το Σταυρό στο Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνάτιο και δέχτηκαν τις ευλογίες του!

Theofaneia2016-2

Ο προπονητής και αθλητής μας, Γιώργος Φασούλας, αμέσως μετά τις ευχές του σε όλους για υγεία και χρόνια πολλά, δήλωσε επίσης: “Εμείς πέφτουμε στα παγωμένα νερά για ευλογία και φώτιση και κάποιοι συνάνθρωποί μας για το όνειρο μίας καλύτερης ζωής. Εύχομαι ο καλός Θεός να μας φυλάει και να μας φωτίζει όλους μας”.

Δείτε τα video της κατάδυσης και παράδοσης του Τιμού Σταυρού:


Με τη σειρά μας, να ευχηθούμε και εμείς μία χρονιά με υγεία για όλους μας και επιτυχίες για τους αθλητές και τις αθλήτριες των ομάδων μας!

2017-10-02T14:17:56+00:00