Με μία εβδομάδα καθυστέρηση, λόγω καιρού, πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Τυρνάβου στις οποίες συμμετείχε η Ν.Ε.Λ! Μια καλοκαιρινή ημέρα με πολύ καλή διάθεση και πολλά παιδικά χαμόγελα έκαναν το απόγευμά μας στον Τύρναβο όμορφο.

Η πρώτη ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του νομού μας, με την προπονήτριά μας Ειρήνη Καλούδη, εντυπωσίασε με τις ικανότητές της μέσα στο νερό. Αργότερα, τα νερά του ανοικτού κολυμβητηρίου της πόλης τάραξαν οι μικροί μας πολίστες.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας βρέθηκε στη γειτονική πόλη του Τυρνάβου, μετά από πρόσκληση του τοπικού Δήμου, στα πλαίσιο των δεκαήμερων εκδηλώσεων της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου (Κ.Ε.ΔΗ.Τ.) με θέμα «Μαθαίνω να χορεύω … γνωρίζω τον κόσμο», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο Τυρνάβου.

Δείτε φωτογραφίες από την συμμετοχή της Ν.Ε.Λ στις εκδηλώσεις

Tyrnavos-Athletic-Festival-REVIEW-5

Tyrnavos-Athletic-Festival-REVIEW-2

Tyrnavos-Athletic-Festival-REVIEW-6

Tyrnavos-Athletic-Festival-REVIEW-3

Tyrnavos-Athletic-Festival-REVIEW-4

Είμαστε ενεργό κομμάτι της πόλης και του υπόλοιπου νομού και θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό, οργανισμών και ανθρώπων που έχουν σκοπό να προβάλλουν και να προάγουν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την υγεία.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει το Κ.Ε.ΔΗ.Τ. για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία και να ευχηθεί πολλές περισσότερες και μεγαλύτερες εκδηλώσεις στο μέλλον!

2017-10-02T14:17:47+00:00