Σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και με την παρουσία πολλών μικρών και μεγάλων φίλων της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας, έγινε η ετήσια κοπή πίτας του συλλόγου μας για το 2018.

Πολλά χαμόγελα και παιδικές φωνές πλυμμήρισαν, για ακόμη μια χρονιά, το κολυμβητήριο της πόλης μας, εκεί όπου διοίκηση, προπονητές, αθλητές και φίλοι της Ν.Ε.Λ βρέθηκαν για να ανταλλάξουν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά που διανύουμε.

Το σύνολο των αθλητών μας παρέλασε, συνοδεία των προπονητών μας, μπροστά από το κοινό που βρέθηκε στην κερκίδες και που χάρισε απλόχερα σε όλους το χειροκρότημά του.

Οι μικρότεροι κολυμβητές μας βούτηξαν στη μικρή πισίνα και επιβεβαίωσαν σε όλους ότι η κολύμβηση, εκτός από άθλημα, είναι χαρά και διασκέδαση. Με την ίδια χαρά και καμάρι, οι μεγαλύτεροι κολυμβητές μας παρουσίασαν πιο εξελιγμένες τεχνικές γνώσεις στη μεγάλη πισίνα!

Οι ομάδες υδατοσφαίρισης του συλλόγου, έκαναν το δικό τους παιχνίδι και μας έδειξαν πως, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, αναγνωρίζουν τις συλλογικές και ατομικές τους ευθύνες μέσα στην κάθε ομάδα και έχουν την θέληση και την ικανότητα να μας χαρίσουν πολλές ευχάριστες στιγμές στο μέλλον!

Μετά το πέρας των επιδείξεων όλοι οι αθλητές βρέθηκαν στις κερκίδες, όπου είχαμε τον αγιασμό και την κοπή της πίτας, με τους τυχερούς των φλουριών να κερδίζουν μικρά αναμνηστικά δωράκια.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Ν.Ε.Λ τίμησε την περσινή ομάδα Μίνι Παίδων, η οποία έκανε εντυπωσιακή πορεία μεχρι την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες των προπονητών μας Κώστα Γαλανόπουλου και Γιάννη Θεοχάρη.

Οι αθλητές Πάτσικας Γεδεών, Χατζής Γρηγόρης, Πάτσικας Βασίλης, Βίτκος Θωμάς,  Βασιλόπουλος Τάσος, Καραλής Θάνος, Παπαναστασίου Δημήτρης, Παπαδημητρίου Σωτήρης, Ευστάθιου Θάνος, Ζαχόπουλος Κωσταντίνος, Χατζίνας Δημήτρης, Καραλής  Χρήστος, Μότσιας Θεοδόσης και Μπανάσιος Αποστόλης περέλαβαν τα μετάλλιά τους και χειροκροτήθηκαν από όλους για την προσπάθειά τους στο προηγούμενο πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα υδατοσφαίρισης της Μίνι Παίδων βρέθηκε για 2η συνεχόμενη χρονιά στα τελικά του πρωταθλήματος, όπου έχασε οριακά την πρόκριση της στους ημιτελικούς και τελικά κατέλαβε την 8η θέση στην Ελλάδα!

Η κοπή της πίτας ήταν μια ακόμη ευχάριστη ημέρα για όλους εμάς που απαρτίζουμε την οικογένεια της Ν.Ε.Λ, μια οικογένεια που κάθε χρονιά μεγαλώνει και κάθε χρονιά μας χαρίζει περισότερες όμορφες στιγμές!

2018-02-08T09:08:55+00:00