Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας ανακοινώνει το δανεισμό (με υποσχετική μεταγραφή) του αθλητή υδατοσφαίρισης της ομάδας παίδων, Τάσου Βασιλόπουλου, στην αντίστοιχη ομάδα υδατοσφαίρισης του ΠαναθηναΪκού!

Ημέρα με την ημέρα, σεζόν με τη σεζόν η Ν.Ε.Λ μεγαλώνει, δυναμώνει και ακολουθεί πιστά το πλάνο της προώθησης των ιδεών και της φιλοσοφίας της, της αγάπης μας για τον υγρό στίβο και τα παιδιά μας.

Η επιτυχία του πλάνου μας διαγράφεται μέσα από τις δράσεις μας, τα αποτελέσματα, την αναγνώριση και τη συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας, όπως ο Παναθηναϊκός!

Προπονητές, συναθλητές, συνεργάτες και φίλοι της Ν.Ε.Λ ευχόμαστε, ολόψυχα, στον Τάσο Βασιλόπουλο να πετύχει κάθε του στόχο, από την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την ομάδα του ΠΑΟ μέχρι και τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα της χώρας μας!

Ο Τάσος θα συνεχίζει να προπονείται καθημερινά, ολόκληρη τη σεζόν, με την ομάδα της Ν.Ε.Λ στη Λάρισα και ευχόμαστε οι επίσημες συμμετοχές του με την ομάδα του ΠΑΟ να τον γεμίσουν με δύναμη και εμπειρία που θα μοιράζεται με τους συναθλητές του στη Ν.Ε.Λ!

2018-10-11T09:16:57+00:00