Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας, πέραν των αθλημάτων του υγρού στίβου, προσπαθεί να τιμά, με κάθε της ενέργεια, την αγαπημένη μας πόλη, τη Λάρισα, αλλά και την τοπική εκκλησία.

 Έτσι, για ακόμη μία χρονιά πήρε μέρος στον αγιασμό των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων και ο προπονητής και αθλητής μας, Γιώργος Φασούλας ήταν αυτός που έπιασε και παρέδωσε το σταυρό στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος δέχθηκε στο γραφείο του την αντιπροσωπεία των προπονητών της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας για να βραβεύσει το Γιώργο Φασούλα και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας που συμμετείχαν στον εορτασμό των φετινών Θεοφανείων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Ιγνάτιος έδωσε αναμνηστικό σταυρό στο Γιώργο Φασούλα καθώς και προσωπικούς επαίνους σε όλους τους προπονητές μας που ήταν παρόντες. Παράλληλα μας έδωσε τις ευχές του για τη συνέχιση του έργου μας, αναγνωρίζοντας τη σημαντικότητα του αθλητισμού για τους νέους και τα παιδιά, τόσο για τη σωματική, όσο και για τη ψυχική τους υγεία.

Για την αντιπροσωπεία μας, η επίσκεψη αυτή ήταν πολύ σημαντική και τα λόγια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιου μας δίνουν περισσότερο κουράγιο και όρεξη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να φέρουμε τα αθλήματα του υγρού στίβου σε περισσότερα σπίτια στη Λάρισα και να αναδείξουμε περαιτέρω την πόλη μας, μέσω της κολύμβησης, της υδατοσφαίρισης και της συγχρονισμένης κολύμβησης.

Τέλος, η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας και όλοι οι προπονητές μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιο για την τιμή που μας έκανε, φιλοξενώντας μας στο γραφείο του στην Ιερά Μητρόπολη και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο σημαντικό έργο που επιτελεί.

2016-03-02T08:30:37+00:00