Στη Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας δουλεύουμε ακατάπαυστα…

Η εβδομάδα μας είναι γεμάτη προπονήσεις και το Σαββατοκύριακό μας γεμάτο επίσημους αγώνες και φιλικά παιχνίδια. Χτίζουμε κάθε ημέρα και κάθε στιγμή τις ομάδες μας με πάθος, αγάπη και σεβασμό στο άθλημα της υδατοσφαίρισης!

Προσπαθούμε να περάσουμε στους αθλητές μας τα στοιχεία που θα τους κάνουν καλύτερους αθλητές και καλύτερους ανθρώπους στη ζωή. Η έννοιες της υπομονής, της επιμονής και της προσπάθειας, της ομαδικότητας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού… βρίσκονται στο κέντρο της δικής μας φιλοσοφίας.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η ομάδα μίνι-παίδων με τον προπονητή Κώστα Γαλανόπουλο είχε τη χαρά να αγωνιστεί σε αγώνες του εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που διεξήχθησαν στην πόλη του Βόλου, με τη συμμετοχή 6 ομάδων από τη Λάρισα, το Βόλο και τη Λαμία.

Με τη διαφορά στο μέσο όρο ηλικίας της, σε σχέση με τις υπόλοιπες, να είναι αρκετά μεγάλη, η ομάδα μας κατέλαβε φυσιολογικά την τελευταία θέση. Βέβαια, αυτό δεν ήταν κάτι που είχε μεγάλη σημασία για κανέναν μας.

Ο σκοπός μας επετεύχθη στο ακέραιο!

Οι αθλητές μας κέρδισαν σημαντικές εμπειρίες, αγωνιζόμενοι με πάθος απέναντι σε πολύ μεγαλύτερους και πιο έμπειρους αθλητές, κάνοντας τον προπονητή, τους γονείς και όλους τους φίλους του συλλόγου μας υπερήφανους, τόσο για την αγωνιστική, όσο και την έξω-αγωνιστική συμπεριφορά τους.

Volos-20FEB-Pro-Mini

Στο διάλειμμα, μεταξύ των αγώνων, τη σκυτάλη πήρε η ομάδα μίνι παίδων, όπου υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Γιάννη Θεοχάρη, έδωσε φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Νίκης Βόλους.

Η επιστροφή στη Λάρισα συνοδεύτηκε, παρά την κούραση, από χαμόγελα και περισσότερη όρεξη για βελτίωση σε όλους τους τομείς!
Από όλους εμάς, πολλά συγχαρητήρια για την παρουσία των ομάδων μας σε ακόμη μία αθλητική διοργάνωση!

2017-10-02T14:17:50+00:00