Παρά τις σημαντικές δυσκολίες του καιρού, με επιτυχία διεξήχθει το τουρνουά υδατοσφαίρισης Water Polo Splash στο Βόλο το τετραήμερο 16-19 Νοεμβρίου. Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες Παίδων και Μίνι Παίδων των μεγαλύτερων συλλόγων της Ελλάδας καθώς και ομάδες από το εξωτερικό.

*Στην κεντρική μας φωτογραφία οι αθλητές της Ν.Ε.Λ με τους αθλητές της ΕΝΚΑ Κωνσταντινούπολης.

Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας κατέβηκε στο τουρνουά με δύο ομάδες συμμετέχοντας και στις δύο κατηγορίες. Παρότι βρέθηκε αντιμέτωπη με δύσκολους αντιπάλους, όπως ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, αφήσε πολύ καλές εντυπώσεις για το επίπεδο των όμαδων της σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας και κατάφερε κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η ομάδα Παίδων της Ν.Ε.Λ πήρε την 5η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες και η ομάδα Μίνι Παίδων κατατάχθηκε, αν και αήττητη(!), στην 9η θέση μεταξύ 24 ομάδων, καθώς έχασε την πρόκριση στα τελικά λόγω διαφοράς τερμάτων. Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες της ΝΕΛ βρήκαν απέναντί τους τις ομάδες του Τούρκικου συλλόγου ΕΝΚΑ από την Κωνσταντινούπολη!

Σε δύσκολο όμιλο βρέθηκε η ομάδα Παίδων αντιμετωπίζοντας τους πανίσχυρους στην κατηγορία Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, από τους οποίους ηττήθηκε φυσιολογικά, ενώ νίκησε την 4η ομάδα του ομίλου, την Ηλιούπολη. Στα προημιτελικά και τα τελικά συνέχισε με μία ήττα και δύο νίκες, καταλαμβάνοντας την 5η θέση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο.

Αναλυτικά η ομάδα Παίδων της Ν.Ε.Λ έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΠΑΟ 20 – 3 ΝΕΛ

Σκόρερ: Γεωργίου 1, Μπαλτόπουλος 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 18 – 5 ΝΕΛ

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 2, Γεωργίου 2, Πάτσικας 1

ΝΕΛ 13 – 2 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 5, Γεωργίου 2, Πάτσικας 2, Τζίκας 1, Μπαλτόπουλος 3

ΕΝΚΑ 16 – 5 ΝΕΛ

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 3, Χατζής 1, Γεωργίου 1

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 4 – 8 ΝΕΛ

Σκόρερ: Γεωργίου 1, Πάτσικας 3, Τζίκας 3, Μπαλτόπουλος 1

ΑΟΠΦ 5 – 7 ΝΕΛ

Σκόρερ: Βασιλόπουλος 1, Γεωργίου 3, Πάτσικας 1, Τζίκας 1, Μπαλτόπουλος 1

Η αποστολή της ομάδας Παίδων ΝΕΛ στο τουρνουά: Μαργαρίτης, Βαρδακάρης, Ευσταθίου, Βασιλόπουλος, Χατζής, Γεωργίου, Χαρίσης, Πάτσικας, Τζίκας, Μπαλτόπουλος, Ζακυνθινός. Προπονητής της ομάδας ο Κώστας Γαβριάς.

Η ομάδα Μίνι Παίδων της ΝΕΛ είχε μια αρκετά εντυπωσιακή παρουσία στο τουρνουά και με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία(με τον Ολυμπιακό) και καμμία ήττα βρέθηκε στην 9η θέση, λόγω του συστήματος του τουρνουά και της διαφοράς τερμάτων με τους αντιπάλους της. Ξεκίνησε με νίκη απέναντι στην Καστέλλα και την ίδια ημέρα έφερε ισοπαλία με τον ξεκούραστο Ολυμπιακό. Στα προημιτελικά νίκησε τον Νηρέα Γέρακα, στα ημιτελικά την ΟΥΚ Βόλου και στα τελικά επικράτησε επί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.  

Αναλυτικά η ομάδα Μίνι Παίδων της Ν.Ε.Λ έφερε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

ΝΕΛ 6 – 4 ΚΑΣΤΕΛΛΑ

Σκόρερ: Χρονόπουλος 1, Μότσιας 1, Ζαχόπουλος 1, Παπαναστασίου 2, Καραλής 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5 – 5 ΝΕΛ

Σκόρερ: Βίτκος 1, Παπαδημητρίου 1, Ζαχόπουλος 2, Καραλής 1

ΝΕΛ 8 – 5 ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ

Σκόρερ: Βίτκος 1, Μότσιας 1, Ζαχόπουλος 2, Καραλής 4

ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 1 – 8 ΝΕΛ

Σκόρερ: Βίτκος 1, Μότσιας 2, Ζαχόπουλος 2, Καραλής 3

ΕΝΚΑ 5 – 7 ΝΕΛ

Σκόρερ: Βίτκος 1, Ζαχόπουλος 4, Καραλής 2

Η αποστολή της ομάδας Μίνι Παίδων ΝΕΛ στο τουρνουά: Χατζήνας, Ζέππος, Βίτκος, Χρονόπουλος, Μότσιας, Παπαδημητρίου, Παπαθανασίου, Ράπτης, Ζαχόπουλος, Παπαναστασίου, Καραλής, Μπανάσιος, Χριστίδης, Γαλανόπουλος, Παπαδημητρίου Κ. Προπονητής της ομάδας ο Γιάννης Θεοχάρης.

 

 

2017-11-21T19:49:19+00:00