Η Ναυταθλητική Ένωση Λάρισας είναι ομάδα τόσο εντός, όσο και εκτός πισίνας! Προσπαθούμε να αναδείξουμε νέα πρότυπα και μορφές επικοινωνίας με τους αθλητές μας, τους γονείς, τους συνεργάτες μας και γενικότερα την πόλη της Λάρισας!

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τα Victoria Cinemas, διοργανώνουμε τη δωρεάν προβολή της εξαιρετικής ταινίας Whiplash(Χωρίς Μέτρο). Η προβολή θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί και θα έχει ολοκληρωθεί πριν τις 14:00 το μεσημέρι.

Καλούμε, αθλητές, γονείς, συνεργάτες και όλους τους φίλους μας να περάσουμε μαζί 2 ώρες, εκτός πισίνας, παρακολουθώντας μία από τις καλύτερες ταινίες των τελευταίων χρόνων.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Μπορεί η ταινία να εστιάζει στην προσπάθεια και την προπόνηση των “πρωταθλητών” της μουσικής, αλλά οι παραλληλισμοί για τα σπορ και την επίπονη και διαρκή προσπάθεια των αθλητών και προπονητών για να φτάσουν στα υψηλότερα επίπεδα απόδοσης είναι εμφανείς!

Η ταινία αποτελεί ένα κομψοτέχνημα για την ηθική της παιδείας, τα σύνορα της πειθαρχίας, την ψυχολογική αντικατάσταση του πατρικού προτύπου, τον πόνο και το πάθος για τη μουσική, αλλά και την έννοια του ταλέντου και της μετριότητας.

Πήρε το βραβείο κοινού και εξαιρετικές κριτικές στο φεστιβάλ του Sundance. Χειροκροτήθηκε επί 20 λεπτά στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών στις Κάννες.

Οι πρωταγωνιστές μιλούν για την ταινία:

Αναλυτικά τα κυριότερα βραβεία και υποψηφιότητες της ταινίας:

Βραβείο Κατηγορία Υποψήφιος Αποτέλεσμα
Όσκαρ Καλύτερη Ταινία Υποψηφιότητα
Διασκευασμένο Σενάριο Ντέμιεν Σαζέλ Υποψηφιότητα
Β’ Ανδρικού Ρόλου Τζ. Κ. Σίμονς Νίκη
Μοντάζ Τομ Κρος Νίκη
Μίξη Ήχου Κρεγκ Μαν, Μπεν Γουίλκινς & Τόμας Κέρλι Νίκη
Χρυσές Σφαίρες Β’ Ανδρικού Ρόλου Τζ. Κ. Σίμονς Νίκη
BAFTA Σκηνοθεσία Ντέμιεν Σαζέλ Υποψηφιότητα
Διασκευασμένο Σενάριο Ντέμιεν Σαζέλ Υποψηφιότητα
Β’ Ανδρικού Ρόλου Τζ. Κ. Σίμονς Νίκη
Μοντάζ Τομ Κρος Νίκη
Ήχος Κρεγκ Μαν, Μπεν Γουίλκινς & Τόμας Κέρλι Νίκη
Screen Actors Guild Awards Καλύτερη Ανδρική Ερμηνεία σε Δευτεραγωνιστικό Ρόλο Τζ. Κ. Σίμονς Νίκη

Facebook-event-LINK

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

2017-10-02T14:17:56+00:00